Jazzhands

Countdown!

otamatoneJag åker på måndag. Bokade precis en tvätttid till söndag eftermiddag. Det blir en stilla kväll med packningen, kan tänka.

Har fört över pengar till tenoren i LA för hyran. Fixat tillfällig eftersändning till underbara A-barnet Linnéa som inte bara ställer upp utan som kommer att lägga alla brev i en prydlig hög och alerta om det kommer något mystiskt brev av myndigt slag. Jag är övertygad.

Julen kom av sig lite, som den så ofta gör. Men allt är ändå inte trist. Alla fina, trevliga kamrater som hört av sig och vill ses innan jag drar. Alla som gett mig fina små paket och avskedskramar. Allt det är som i A Charlie Brown Christmas – “Det julen egentligen handlar om“.

Brorsans julklapp kom förresten idag. Fantastiskt obegriplig sak.

Etiketter None

  • Peter, 6:50 pm December 29, 2009:

    En hit, den där grejjen. Iallafall här.
    Får du ut några toner?

  • Peter, 6:50 pm December 29, 2009:

    En hit, den där grejjen. Iallafall här.
    Får du ut några toner?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen