Jazzhands

Det regnar bonusar!

ColombaroliMail från tenoren med info inför flytten. Det finns ett Whole Foods på bekvämt promenadavstånd. Ka-ching! Älskar Whole Foods. Bästa affären. Någonsin. Jag blir banne mig tårögd varje gång jag är inne i en Whole Foods. Jag kommer gå dit varje dag (och grina).

Det finns trådlöst Internet i hela byggnaden. Whohoo! Damn! Jag hade räknat med att spendera dagliga te-pengar på att sitta på något café. Underbart.

Tenorens fru meddelar också att det finns en nagelsalong i grannskapet som tydligen är bra. Älskar tenoren och hans fru.

Jag behöver inte ta med lakan eller handdukar, jag kan använda deras så länge jag i gengäld kan tänka mig att vattna blommorna på balkongen. Bless them, säger jag. Bless them.

Nu blev jag genast på varm och gott humör. Trots att jag drömde att A köpte en skitful plufsig jacka med päls som gjorde mig arg (jag är emot päls). Jag skällde ut honom i drömmen men hans vänner försvarade hans pälsinköp. Någon scen följde där han satt med två tjejer som bah “Men avgudar du henne?” och han bah “Ja, typ”. Tjejen fortsatte: “Avgudar hon dig?” och han sa “Ja”. Tjejen bah “Men då borde ni ju liksom vara sams, då borde hon liksom fatta att du vill ha den här pälsen”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen