Jazzhands

Idag

ucla-bruins-logo

Hade ett ärende till Westwood. Tog bussen, knallade omkring. Köpte jordgubbar.
Hela den grejen.

På hemvägen bestämde jag mig för att undersöka UCLAs campus (ligger i Westwood) innan jag tog bussen hem. Otroligt skönt campus, jag blev tio år yngre av att bara gå där och se juridikstudenter i slappa kostymbrallor och American Aparell-tjejer.
Aaaw…Jag minns min ungdoms år i Berkeley – precis samma utbud på campus av “pizza by the slice”-ställen, Subway, nån stackars kines, Jamba Juice och den alltid närvarande “Noah’s bagels”.

Kommer ihåg hur jag återvände dit för kanske tio år sedan och plötsligt kände jag mig så gammal. Inga av t-shirtarna i den collegestinna t-shirtaffären var kul längre. Eller jo, kul var de men jag kände mig inte frestad att handla typ “gin and Jews” med en bild på chassider med långa lockar, sippandes på gin. Alltså, det är kul men jag kände redan då att jag var för gammal för hela den grejen. Berkeley är dessutom USAs främsta center för stickers med marijuanalöv, snubbar i batiktröjor som vill att man skriver på för legalisering och så vidare. Hippies.

UCLA känns inte så. Mer piffiga tjejer, businessnubbar, Abercrombie-killar med tonade muskler och över huvud taget mer “90210”. Det hade en föryngrande effekt på mig. Tog en youghurt i solen och kände för att säga “dude” mycket.

Etiketter None

  • Ingoan, 10:12 am March 3, 2010:

    Låter fint. Jag kan också tänka mig att sitta där och säga dude. Det betyder mer än vad man kan tro.

  • Ingoan, 10:12 am March 3, 2010:

    Låter fint. Jag kan också tänka mig att sitta där och säga dude. Det betyder mer än vad man kan tro.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen