Jazzhands

Att leva på kredit

Linnéa, min bästa resvän, är i LA och som vanligt är vi helt in synk beträffande vad som ska göras i stan. Och som alltid lyckas vi pricka av sakerna på vår (oftast gemensamma) lista snabbt och effektivt.

Idag:
Target. Världens i särklass roligaste affär. Man känner sig superrik där eftersom allting kostar pesos och det finns crazy saker där som literförpackningar hårgelé, kornblå mashmallowkycklingar och fula baddräkter designade av Jean Paul Gaultier (sant!). Det är lite som IKEA – man vet aldrig vad man kommer hem med.

Farmers’ Market. Körsbärspaj på farmor ankas vis.

The Grove. Lugn lunk för mig. Ystert glädjerus-shoppande för Linnéa.

La Brea. En bra gata, La Brea. Där ligger både Yogurtland som jag älskar på gränsen till vansinne (gör din egen frozen yougurt – välj bland tusen smaker och toppings), och American Rag som å ena sidan har provocerande överpriser men å andra sidan roliga kläder, fina interör grejer med fransk/marrockansk touch och stylish personal.

S. Beverly Blvd. Favoritaffären alla kategorier, alla gånger heter Anthropologie. Jag halade upp kreditkortet och pejade 2500 utan att blinka. Vaddå, jag kommer ju använda plaggen? Svindyrt kaffe/te på kändishaket Urth Café. Stockholmpriser på allt men å andra sidan får man en Hello Kitty i mjölkskummet.

Hem. Tröttma. Fem shoppingkassar. Och Linnéa har inte ens varit i landet i ett dygn.

Etiketter None

 • mila, 7:23 pm March 11, 2010:

  hej jazzhands – hur tog ni er runt mellan alla de här ställena på en dag utan bil? buss?? imponerad!

 • mila, 7:23 pm March 11, 2010:

  hej jazzhands – hur tog ni er runt mellan alla de här ställena på en dag utan bil? buss?? imponerad!

 • Jazzhands, 6:48 am March 12, 2010:

  Hej Mila! En av Linnéas många goda kvalitéer är att hon har körkort, och hyr bil när hon är här. Jag inser ju att mitt bussberoende gör mig rätt begränsad på sätt och vis…

 • Jazzhands, 6:48 am March 12, 2010:

  Hej Mila! En av Linnéas många goda kvalitéer är att hon har körkort, och hyr bil när hon är här. Jag inser ju att mitt bussberoende gör mig rätt begränsad på sätt och vis…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen