Jazzhands

Ett rop på hjälp

dollÅnej! Shoppingdjävulen har mig i sitt fasta grepp! Hur ska jag ta mig loss?

Lite är Linnéas fel, hon har bil. Hon tar mig till coola ställen som Marc Jacobs-affären på Melrose och It’s a Wrap på Robertson, där man säljer kläder som används i filmer och på tv!

(Trivia: köpte ett par skor med skyhöga klackar. Kände inte igen “koden” på skorna, den som avslöjar vilken film eller program de varit med i, så jag frågade, helt apropå när jag betalade för dem. Mannen bakom kassan kollade på koden KNR sa slött “Knight Rider“. Mina skor har varit med i Knight Rider!)

Besökte också sjukt många antikaffärer i Pasadena, en riktig höjdare. Dockhuvuden, fjärilar i formalin, hattaskar, mässingsbulldog, allt finns där.
Och ändå var ingen av oss beredd på vad som väntade när vi steg in i antikaffären Georgina’s. Det var som ett avsnitt av Twilight Zone. Det var helt enkelt för freakigt där inne. geraldine_chaplin

Georgina själv såg ut som Geraldine Chaplin, lång och being med kritvita, långa fingrar. Hennes affär var full av dockor. Och alla vet hur läskiga dockor kan vara. Då ber jag er att föreställa er en affär full av antika dockor. Och då menar jag dockhuvuden, clowndockor, afrodockor, grisdockor, trasdockor och högar med kroppsdelar från dockor.

Föreställ er det. Och försök sova gott sen.
Och ja, vi var de enda i butiken.
Twilight Zone, säger jag. Twilight Zone.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen