Jazzhands

"Det vanliga, tack"

diner
Åh, nu har jag varit på 50’s Diner så mycket så att de inte bara hälsar igenkännande (“Trevligt att se dig igen!”)  utan också vet att jag kommer dit för att dricka milkshakes för 3.29 dollar! Jag skulle kunna säga “en milkshake, som vanligt” om jag ville. Fast jag tar ju olika smaker varje gång, som sig bör.

Varför finns inget sånt ställe i Stockholm, där jag kan bli stammis och slinka in för att dricka en alldeles för stor glassdrink efter en hård jobbdag (ironi)? Där glada snubbar med guldtand och fina leenden hälsar glatt och ger en ett extra körsbär på toppen av skapelsen. Åh, det är ju precis en sån grej man drömt om ända sedan jag såg Skål! på tv. Eller Beverly Hills 90210 för den delen. Eller Seinfeld.
Alla borde ha en sån plats. Men det kan ju bara inte bli Hard Rock Café. Det funkar inte.

Etiketter None

  • Jazzhands, 10:00 pm March 23, 2010:

    Hamburgare och milkshakes byggde dessa knubbiga ben.

  • Jazzhands, 10:00 pm March 23, 2010:

    Hamburgare och milkshakes byggde dessa knubbiga ben.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen