Jazzhands

Ånej, Sandy!

sandy1Jag tänker på Sandra Bullock.

Kanske har hon haft sina aningar, kanske har något inte känts helt okej i äktenskapet, sånt vet man inte. Men att bli brädad offentligt av en kroppstatuerad LA Ink-reject kan inte vara kul. Det måste vara förödande.

Eller, förresten, skit i att fresterskan var en kroppstatuerad LA Ink-reject, det som stör är ju den till synes helt uppriktiga kärleksförklaring Sandy gett Jesse James (!) offentligt gång efter annan (som på GG Awards och Oscars), och som han har tagit emot med tårfyllda ögon.

Sandy, med de snälla ögonen och de konstiga rollvalen, som gick från det ena hoppfulla förhllandet efter det andra med huvudet högt. Hon var till och med förlovad med “han i Melrose Place”, om ni minns? Och hade ihop det “på allvar” med Matthew McConaughey. Men ack, allt sprack. I offentlighetens ljus dessutom. Och så fick hennes mamma cancer och dog.

Men sen kom lyckan. Trots långdragna och jobbiga domstolsbråk över Jesses unge verkade paret stabilt. Jättestabilt. Och Sandy vann priser och skulle aldrig mer behöva spela Miss Congeniality.
Och hon pekade på Jesse i publiken, med priset i hand, och sa att han där var skälet till hennes lycka, han var hennes allt, och se så hot han är (hon sa så) och jag är så lycklig över att ha det där (peka på Jesse) i mitt liv.

Jesse log och hade tårar i ögonen.

Tänkte han på Sandy, tro? På hur denna vackra, snälla kvinna med långt, fint hår stod där uppe och tackade honom för sin lycka.  Inte priset i sin hand utan sin lycka.
Eller tänkte han där står min kvinna, med världens ögon på sig och hon ser bara mig. Varför räcker det inte för mig? Oh Sandy. Varför räcker du inte till för mig.

Jag tänker mycket på Sandra Bullock faktiskt, och tycker att hon förtjänar allt gott. Och jag vet att DN-Mattias håller med mig i detta.

sandy

Etiketter None

 • Anna, 11:59 pm March 22, 2010:

  Ja fy fan. Höjden av förnedring må det ändå vara att få allt utfläkt vitt och brett i alla medier en vecka efter att man deklarerat sin kärlek inför hela världen. Vad är det för fel på alla vänstrande människor? Är de fler i Hollywood? Kanske är lockelserna mångt fler än i den normala världen.

  Apropå Hollywood vill jag påminna om att Hollywood-fruarnas nya säsong börjat och att avsnitten går att se på treans hemsida. Montazami gör ingen besviken. De nya fruarna har potential också.

 • Anna, 11:59 pm March 22, 2010:

  Ja fy fan. Höjden av förnedring må det ändå vara att få allt utfläkt vitt och brett i alla medier en vecka efter att man deklarerat sin kärlek inför hela världen. Vad är det för fel på alla vänstrande människor? Är de fler i Hollywood? Kanske är lockelserna mångt fler än i den normala världen.

  Apropå Hollywood vill jag påminna om att Hollywood-fruarnas nya säsong börjat och att avsnitten går att se på treans hemsida. Montazami gör ingen besviken. De nya fruarna har potential också.

 • Jazzhands, 1:26 am March 23, 2010:

  Jag tackar! Jag har tyvärr för mig att jag numera räknas som utlandsboende och därför är portad från treans hemsida, tills jag är i Sverige. Men jag måste, på given anledning, kolla om detta stämmer.

  Ja, men är det inte det som är grejen? Just att det hela kommer upp bara en minut efter de där jättefina kärleksförklaringarna, som kändes så himla varma. Tycker jag i alla fall.
  Tror det är det som känns värst.

  I till exempel Tiger Woods fall låg det ingen sån värme som ett täcke över hela händelsen som gjorde att jag kände så för Elin Woods som jag gör nu för Sandy.
  Undrar om det är en kombination av “fan vad jag är bra – fatta att jag får ligga med fucking SANDRA BULLOCK” och att hon antagligen är ute på jobb absolut hela tiden. Det är en amatörteori. Eller att Jesse kände sig inte värdig Sandra, att han mer ser sig som en snubbe som ska vara med tatuerade MC-ladies.
  Amatörteorier, som sagt.

 • Jazzhands, 1:26 am March 23, 2010:

  Jag tackar! Jag har tyvärr för mig att jag numera räknas som utlandsboende och därför är portad från treans hemsida, tills jag är i Sverige. Men jag måste, på given anledning, kolla om detta stämmer.

  Ja, men är det inte det som är grejen? Just att det hela kommer upp bara en minut efter de där jättefina kärleksförklaringarna, som kändes så himla varma. Tycker jag i alla fall.
  Tror det är det som känns värst.

  I till exempel Tiger Woods fall låg det ingen sån värme som ett täcke över hela händelsen som gjorde att jag kände så för Elin Woods som jag gör nu för Sandy.
  Undrar om det är en kombination av “fan vad jag är bra – fatta att jag får ligga med fucking SANDRA BULLOCK” och att hon antagligen är ute på jobb absolut hela tiden. Det är en amatörteori. Eller att Jesse kände sig inte värdig Sandra, att han mer ser sig som en snubbe som ska vara med tatuerade MC-ladies.
  Amatörteorier, som sagt.

 • Bungalo, 2:09 am March 23, 2010:

  Jag undra om det är så enkelt att given att ett antal kriterier uppfyllls (snygg tjej kommer in, två personer blir ensamma, etc etc) så kan vem som helst vara cheater….för jag menar; ingen verkar klara sig och dessutom har jag svårt att tro på folk som säger “jag skulle aldrig vara otrogen”. Som Anna här ovan? Men som sagt; det är amatörteorier.

 • Bungalo, 2:09 am March 23, 2010:

  Jag undra om det är så enkelt att given att ett antal kriterier uppfyllls (snygg tjej kommer in, två personer blir ensamma, etc etc) så kan vem som helst vara cheater….för jag menar; ingen verkar klara sig och dessutom har jag svårt att tro på folk som säger “jag skulle aldrig vara otrogen”. Som Anna här ovan? Men som sagt; det är amatörteorier.

 • Jazzhands, 3:26 am March 23, 2010:

  Jag håller med dig, i viss mån, Bugalo. I Sandys fall är jag mest upprörd över de föregående kärleksförklaringarna, som verkade så äkta och varma. Och att smällen kom så snart efteråt. I offentlighetens ljus dessutom.

  Jag tror att det är det Anna ovan försöker säga också.

 • Jazzhands, 3:26 am March 23, 2010:

  Jag håller med dig, i viss mån, Bugalo. I Sandys fall är jag mest upprörd över de föregående kärleksförklaringarna, som verkade så äkta och varma. Och att smällen kom så snart efteråt. I offentlighetens ljus dessutom.

  Jag tror att det är det Anna ovan försöker säga också.

 • maria, 3:42 pm March 23, 2010:

  Bra inlägg, tror det är just hennes uppriktiga kärleksförklaringar som gör att det verkar så himla extra förfärligt. Och att in touch väntade cyniskt till alldeles lagom en vecka efter Oscarsgalan. sju dagar fick hon ta emot hyllningar och nya manus, sen ner i smutsen. fy.

 • maria, 3:42 pm March 23, 2010:

  Bra inlägg, tror det är just hennes uppriktiga kärleksförklaringar som gör att det verkar så himla extra förfärligt. Och att in touch väntade cyniskt till alldeles lagom en vecka efter Oscarsgalan. sju dagar fick hon ta emot hyllningar och nya manus, sen ner i smutsen. fy.

 • Anna, 10:34 pm March 23, 2010:

  Jag tillstyrker helt dina teorier om anledningen till otroheten. Vad jag dock inte fattar är hur man kan driva så långt ifrån sin egen moral att man inte är otrogen bara en gång, utan en biljon ggr. Vilket enormt självförakt och brist på respekt för sin partner. Det är som alla hundfekalier nu såhär på vårkanten. Det som göms i snö… Klart all skit kommer fram i slutändan.

  Bungalo: Sedärja. Själv får jag rysningar av människor som inte lägger ribban vid “jag ska aldrig vara otrogen”. 😉

 • Anna, 10:34 pm March 23, 2010:

  Jag tillstyrker helt dina teorier om anledningen till otroheten. Vad jag dock inte fattar är hur man kan driva så långt ifrån sin egen moral att man inte är otrogen bara en gång, utan en biljon ggr. Vilket enormt självförakt och brist på respekt för sin partner. Det är som alla hundfekalier nu såhär på vårkanten. Det som göms i snö… Klart all skit kommer fram i slutändan.

  Bungalo: Sedärja. Själv får jag rysningar av människor som inte lägger ribban vid “jag ska aldrig vara otrogen”. 😉

 • Bungalo, 11:04 pm March 25, 2010:

  Nu får vi ta o sansa oss! Det är bara att konstatera…vi skulle förmodligen allihop göra nåt dumt nån gång om allt bara fanns där…däremot kanske inte 1 miljard gånger…bungalo och tjejmaffian kan enas?

 • Bungalo, 11:04 pm March 25, 2010:

  Nu får vi ta o sansa oss! Det är bara att konstatera…vi skulle förmodligen allihop göra nåt dumt nån gång om allt bara fanns där…däremot kanske inte 1 miljard gånger…bungalo och tjejmaffian kan enas?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen