Jazzhands

Bling/blink på chihuahuan

Jag ser den där chihuahuan med hjul istället för framben minst någon gång i veckan nu, den verkar bo nära mig.  Jag vet att det är en tjej för ägaren sa “good girl!” till henne när hon rullade över gatan en gång.

Igår såg jag den igen. Hon hade fått nya hjul, som blinkar. Ja, de lyser och blinkar när hon rullar fram. “good girl” sa ägaren igen när de rullade över en tröskel och in i en skönhetssalong.

Etiketter None

 • Anna, 10:08 pm March 23, 2010:

  Alltså. Jag fattar inte. Hur sitter hjulen fast? Finns det ingen möjlighet att ta en paparazzibild av jycken?

 • Anna, 10:08 pm March 23, 2010:

  Alltså. Jag fattar inte. Hur sitter hjulen fast? Finns det ingen möjlighet att ta en paparazzibild av jycken?

 • Jazzhands, 1:49 am March 24, 2010:

  Det här blir svårt att förklara men..alltså, hundens bringa vilar på en slags ställning som har två hjul. Och varje gång jag ser den där jycken förbannar jag mig själv för att jag a) inte har kameran med mig b) att min kamera, om jag hade haft den med mig hade gjort ljud ifrån sig.

  Kanske kan jag be att få föreviga den?

 • Jazzhands, 1:49 am March 24, 2010:

  Det här blir svårt att förklara men..alltså, hundens bringa vilar på en slags ställning som har två hjul. Och varje gång jag ser den där jycken förbannar jag mig själv för att jag a) inte har kameran med mig b) att min kamera, om jag hade haft den med mig hade gjort ljud ifrån sig.

  Kanske kan jag be att få föreviga den?

 • Anna, 3:56 pm March 24, 2010:

  Ja du kan alltid säga till ägaren, som verkar väldigt stolt över sin hund, att du mött vovven så många ggr, är imponerad över hur hon tar sig fram (det ÄR ju imponerande!), kanske fråga lite om hur hon mist benen och slutligen be att få fota henne. 🙂

 • Anna, 3:56 pm March 24, 2010:

  Ja du kan alltid säga till ägaren, som verkar väldigt stolt över sin hund, att du mött vovven så många ggr, är imponerad över hur hon tar sig fram (det ÄR ju imponerande!), kanske fråga lite om hur hon mist benen och slutligen be att få fota henne. 🙂

 • Molly, 4:27 pm March 24, 2010:

  Såg nåt liknande hos Cesar, han som pratar med hundar i tv4+.
  En liten pluttig hund som blivit överkörd och rehabiliterad o lärt sig gå med endast två ben och en liten ‘rullstol’.
  Kanske samma vovve?!

 • Molly, 4:27 pm March 24, 2010:

  Såg nåt liknande hos Cesar, han som pratar med hundar i tv4+.
  En liten pluttig hund som blivit överkörd och rehabiliterad o lärt sig gå med endast två ben och en liten ‘rullstol’.
  Kanske samma vovve?!

 • Peter, 6:54 pm March 24, 2010:

  Hunden blir kanske radd om nagon framling vill komma och ta hennes foto?
  eh eh eh.
  ok. Ska tanka om den dar.

 • Peter, 6:54 pm March 24, 2010:

  Hunden blir kanske radd om nagon framling vill komma och ta hennes foto?
  eh eh eh.
  ok. Ska tanka om den dar.

 • Jazzhands, 7:51 pm March 24, 2010:

  Tror inte hunden blir rädd, den lär ju vara van vid blickar. Tror jag ska be att få klappa den, fråga vad den heter, säga att en är söt (den ÄR söt, om än freaky) och slutligen kanske eventuellt “får man ta ett kort på den söta vovven”…?

 • Jazzhands, 7:51 pm March 24, 2010:

  Tror inte hunden blir rädd, den lär ju vara van vid blickar. Tror jag ska be att få klappa den, fråga vad den heter, säga att en är söt (den ÄR söt, om än freaky) och slutligen kanske eventuellt “får man ta ett kort på den söta vovven”…?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen