Jazzhands

Besök i antikaffär

Etiketter None

 • M, 8:56 am March 24, 2010:

  Oj hjälp. Jag trodde dockarmarna var antika dildos först.

 • M, 8:56 am March 24, 2010:

  Oj hjälp. Jag trodde dockarmarna var antika dildos först.

 • ellen, 12:53 pm March 24, 2010:

  första dockan, han med hatten och monokeln, jag skulle betala dyra pengar för ha en san! betyder det här nu att jag maste flytta till amerikatt där allt finns? och med risk för att lata totalt ocool; jag älskar din blogg. fniss.

 • ellen, 12:53 pm March 24, 2010:

  första dockan, han med hatten och monokeln, jag skulle betala dyra pengar för ha en san! betyder det här nu att jag maste flytta till amerikatt där allt finns? och med risk för att lata totalt ocool; jag älskar din blogg. fniss.

 • Jazzhands, 7:53 pm March 24, 2010:

  Nä! Gud så fint.
  Ja, antikvitetsjakt i LA visade sig vara en riktig höjdare. Alla bilderna ovan är från en och samma affär. Buktalardockan är helt magisk, tror den kostade runt två tuss. Svenska kronor då.

 • Jazzhands, 7:53 pm March 24, 2010:

  Nä! Gud så fint.
  Ja, antikvitetsjakt i LA visade sig vara en riktig höjdare. Alla bilderna ovan är från en och samma affär. Buktalardockan är helt magisk, tror den kostade runt två tuss. Svenska kronor då.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen