Jazzhands

Nu blir det mer LA-kärlek!

velvetAlltså, Sweet Lady Jane är ett så himla fint ställe. Jag kan inte nog deklarera min kärlek. Det är ett av LAs bästa konditorier och det vill inte säga lite. Deras tårtor är helt galna. Man tappar hakan.
De envisas med att bara ha 18 sittplatser vilket hedrar dem, för oftast är det kö i butiken. Men hellre kvalité än kvantitet och så vidare.

(Rolig trivia: de gjorde Bruce Springsteens bröllopstårta!)

Igår åkte Roni och jag till en ny-invigning av en trendig bokaffär på Melrose Place (rolig adress!). Bartenders och kypare som serverade ostron och tokgoda små aptitretare som “cheese puffs” och “steak tartar bruscetta”. Hela den grejen. Jag vinglade omkring på mina nya högklackade skor och kände mig två meter lång. Som Roni säger “Man kan inte vara för uppklädd i LA”.
Jag försöker ta det till mig. Hon är alltid en air av elegans.

Men man kan inte leva på ostron allena så vi strosade (okej, körde) vidare till Sweet Lady Jane och åt tårta. Portionerna är så stora att de skulle kunna utfodra en familj med två barn. Lyckligtvis lever och frodas konceptet “doggybag” i det här landet.

Kolla förresten den här sköna skapelsen – chokladtaco! Det är det mest geniala jag sett sedan gårdagens avsnitt av The Office.

taco

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen