Jazzhands

Livet börjar nu. INSIKT!!!!

Insåg i morse att ingen kommer att ärva mig när jag dör. Har inga barn, har knappt släktingar. Jo, min bror. Men det är tveksamt om han vill ha mina Marc Jacobs-väskor och porslinshästar.
Så det enda vettiga vore att sälja dem och leva upp pengarna nu. Har hittat en resa till Mauritius som verkar grym. Trettio tusen för flyg, en veckas femstjärnigt hotell och all inclusive. Mat och grejor.
Det är den eller femton Marc Jacobs-väskor som antagligen kommer att efterskänkas till Myrorna när tiden är kommen.

Denna insikt pekar också på att jag borde äta middag ute oftare, och göra bort mig mer. En skandal må vara jobbig men det är i alla fall något som kan gå till historien sen. Till skillnad från min samling St. Bernadshundar med tunnor om halsen.

Etiketter None

  • Flemming Hummer, 12:51 pm April 4, 2011:

    Lets say I don’t give a fuck and see who really means it.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen