Jazzhands

Världens ledsnaste man

Vågar du se denne man djupt i ögonen?

Grejen är att en bildsökning på Lasse Kronér är det sorgligaste man kan göra. Jag avråder alla med ett svagt psyke att göra ett försök.

Denna gråtande clown, som ler som på beställning och utan själ på 99% av alla bilder som någonsin tagits på honom.
Här är det enda undantaget. Också sorgligt, fast på ett annat vis.

Leave Lasse Kronér alone!

..vill man någonstans skrikgråta.

När han nu rasar mot Expressen, och säger att de missuppfattat honom, så har man således inte en enda pressbild på honom där han ser normal ut, eller där han inte ler hysteriskt.
Kolla Resumé, och Dagens Media. Rubrikerna i samband med pressbilderna = sorgligt. Jag blir illa till mods. Inte ens rasa ordentligt kan han göra utan att ett leende kommer med. För ingen kan tänka sig en Lasse Kronér som inte ler, inte ens när han rasar.

Vem ställer upp för Lasse Kronér? Ingen.
Vem tänker “han som alltid är så glad, det där klarar han”. Alla. Många.
Men det kan inte vara bara jag som får en tagg i hjärtat, får en impuls att vilja larma psykakuten och erbjuda en varm filt och en hjälpande hand.

Men Lasse Kronér, jag vet att många ser dig enbart som “den tjocka från Triple & Touch” och inte som en vanlig, hederlig människa med känslor och behov. Det är olyckligt och orättvist.
Jag kan inte påstå att jag ser dig som en människa med känslor och behov, och det är möjligt att du har lite lite dig själv att skylla där. Men  jag ser i alla fall att du är obekväm på bild, hatar att le och lever med en inneboende ångest. Sök hjälp för den, Lasse.
Så ska jag jobba på att se dig som en vänlig människa med känslor och behov. Trots att du vill övertyga mig och alla andra om motsatsen.

Etiketter None

 • Flemming Hummer, 12:52 pm April 4, 2011:

  Hahaha mycket skojigt… och sorgligt.

 • Flemming Hummer, 1:09 pm April 4, 2011:

  Måste säga att det här fotot är intressant:
  http://www.expressen.se/noje/1.2103325/kroner-gor-comeback-pa-scenen-med-julshow
  Han ser ut som om han har fått ett ögonblicks lycka men är helt säker på att den kommer att tas ifrån honom igen om en sekund, eller två.

 • Jazzhands, 1:13 pm April 4, 2011:

  – Jag har gått och värkt på det här ett tag. Egentligen hade jag väl tänkt sätta upp den på ett större ställe, men så var jag och såg Peter Apelgrens julshow förra året och tänkte att det var ju perfekt med Ruckmans.

 • Flemming Hummer, 1:22 pm April 4, 2011:

  The sadness is strong with this one.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen