Jazzhands

Är det en refillspray du har i väskan eller är du bara glad att se mig?

Älskar alla små, söta väskvarianter av olika parfymer som finns nu! De blir fler och fler och det är bra, tycker jag. De är ju så rara! Och sen är det ju något obeskrivligt elegant över att kunna ta fram en liten mini-flaska ur handväskan och spraya lite väldoft bakom öronen. Gud, inte ens Jackie Kennedy kunde vara mer classy än så. Förstå. Det är ju i klass med att ta upp ett rött läppstift av bästa sort och en tung fickspegel i någon ädelmetall, och självsäkert bättra på sin fullkomliga amorbåge.
Eller nej, en fickspray är nog aningen mer classy ändå. Diskretare.

Finast är kanske Marc Jacobs Lola, som också kommer i en underbar liten necessär. Ja!

Men jag älskar också Chanels väskvarianter som är galet vackra, och ser ut som läppstiftshylsor! Kiera Knightly visste vad hon gjorde när hon blev officiellt ansikte för det eleganta huset. Att Chanel har klass kommer man aldrig ifrån. De vita läppstiftshylsorna är höjden av stil. När man köper väsksprayvarianten får man refills med på köpet. Men se upp, de flesta väskvarianterna är “limited edition“. Coco Mademoiselle är underbar.

Måste förresten säga en sak om Chanel No. 5. Det är ju världens mest sålda parfym, den kanske mest kända och så vidare. Men har ni provat att spraya den på en man? Den kan dofta kvinnligt till en början, full av jasmine, men när basnoterna träder fram tycker jag att den funkar utmärkt som en lättare herrdoft också, för den som är öppensinnad. Inte allas påse, men för den som är öppensinnad, som sagt.

Etiketter: , , , , ,

  • m, 11:24 am April 5, 2011:

    Håhhåhåhå nog finns det några män jag har fantiserat om i No 5, nog. T.ex. såna som gillar D&G-dofter. No 5 skulle bli ett steg upp i världen för dem.

  • Pojkfröken, 10:15 pm April 24, 2011:

    Mkt intressant detta med no 5 på män. Är sur för att Chanel slutade producera no 5 som EdC eftersom den ska ha varit härligt unisex, på ett annat sätt än parfumversionen (vars problem enligt mig snarast är tantigheten, inte kvinnligheten).

    Chanels nyversion på Sycomore får ivf en härlig glöd på en snygg distingerad mansperson som t ex min kille. Me like!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen