Jazzhands

Referatet

Okej, ni som även denna vecka missade/valde att inte se The Bachelorette missade följande:

1. Rödhårigt freak/pervo/osäker säger “Jag har tänkt att jag känner stort sug av att träffa dig”.

2. Säljarsnubbe slår sig ned bredvid The Bachelorette under en båttur och säger “väntar du på att nån ska göra nåt eller?” och kysser The Bachelorette, som inte verkar överförtjust.

3. “Christan” (reklamare med slarvig hårtofs, som i förra avsnittet tog fram gitarren och spelade “egenkomponerad låt”) fick åka till Rom. Eller, som han själv sa “romantikens huvudstad”. Pussar och kyssar. Väl hemma igen frågar säljarsnubben “Fick Christian mer än mig eller?”, “Vad?”, “Ja, fick han mer än mig? Mer än jag fick när vi var på båten…”.

SER FRAM EMOT NÄSTA VECKA!!!! PEPP!!!!

Etiketter None

 • m, 10:06 pm April 11, 2011:

  Men gudars jag trodde jag var ensam. Svenska Bachelorette är ju bättre än amerikanska! Dessa cockfights! Och jag har aldrig i mitt liv hört ordet PUSSAS uttalas fler gånger på en timme förut.

  Friarna är ju som öppna böcker. Så himla roligt med det strikt överförda formatet och direktöversatta manuset (“Kom och ställ er över här”), och så beter de sig helt osmooth och ocoolt och ovant. Guld detta!

  Hörde jag fel eller hette Fridas bror Fredda?

 • Jazzhands, 10:17 pm April 11, 2011:

  Älskar också begreppet (?) “rosceremoni”. När snubbarna står där med hundvalpsögon och dörrvaktshållning och bara stirrar på henne och hennes rosor…

  Rent teve-guld.

 • m, 12:15 am April 12, 2011:

  Rosceremoni är ett vedertaget begrepp. Som ö-råd.

 • m, 12:17 am April 12, 2011:

  P.S så himla synd att inte säljarkillen från båten fick på korgen. Jag hade varit tvungen att stänga av pga sekundärskam men det hade varit värt det.

 • Jazzhands, 7:50 am April 12, 2011:

  Jag är, av någon anledning, förtjust i (relativt begrepp i sammanhanget) Pontus, killen med mörk, lockig page, som alltid har pilotglasögon. Igår fick jag lite valuta för magkänslan – det var han som väste med sexig röst när han tog emot rosen, och fick betala för detta försök till sexighet genom att behöva hosta och harkla sig lite snabbt.

 • m, 12:22 pm April 12, 2011:

  Stackars rösten bara sprack.

  Jag ser fram emot nästa veckas referat!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen