Jazzhands

Ordvitsar!

Älskar produkter med roliga namn. De här färgglada rackarna från Anatomicals kostar 79 kr styck och säljs på Kicks.

Etiketter None

 • JS, 12:47 am April 19, 2011:

  Tack för fantastiskt blogg!
  Ett tips om man gillar anatomicals är att köpa deras produkter från engelska näthandlar, då kostar deras produkter runt 30 spänn istället. Exempelvis Asos.com brukar ha ett varierat sortiment.

  En fråga; har du luktat på någon av Korres parfymer? De har en som ska lukta saffran, kardemumma och amber som jag tycker verkar spännande. Dock har jag ingen återförsäljare i närheten så funderar på att chansa och helt enkelt köpa den på vinst och förlust på internet, men tänkte vända mig hit först och se om du har några synpunkter, på den eller deras parfymer i övrigt?

 • Caroline Hainer, 10:10 am April 19, 2011:

  Hej! Jag är positiv till Korres produkter i stort, även om det självklart finns andra bra märken med samma approach. De har ypperliga kroppsprodukter, i synnerhet deras body butters på pumpflaska (vilket behåller egenskaperna bättre, när man inte har konserveringsmedel i). Är inte lika imponerad av parfymerna. Mest eftersom andra delar av deras utbud har bra doftkomposition. Men nej, parfymerna tycker jag är ganska anonyma…tyvärr.
  Gillar du saffran och kardemumma (jag med!) så prova kanske Diptyque’s Vetyverio, som är kryddig av kardemumma, eller Chic and Cheap av Moschino, som också har citron i sig. Eller, om du är okej med lite smuts, lera, djungelkänga och vanilj: Jungle Elephant från Kenzo.

  Noir de Noir från Tom Ford har saffran i sig. Saffron Troublant från L’Artisan är ljuvlig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen