Jazzhands

Elixir!

Förlänga solbrännan?

Eller solar du inte alls, men saknar en solkysst “glow” på kinderna, om sommaren?

Då har vi något att prata om, du och jag.

Så här!

Tillsätt en droppe eller två av Guerlains Terracotta-serum i din foundation, och koncentratet av “tan-boostern” gör både huden brunare och bevarar färgen längre. Ingredienserna stimulerar melaninet i huden, som triggar den naturliga solbrännarprocessen, alltså att huden blir brunare.

Guerlain måste älska sol och den solkyssta looken. 1984 kom terracottapudret, nu snackar vi originalet, för att svala, bleka parisiskor också skulle kunna se ut som om de tillbringat hela juli i Saint-Tropez. Och det är åtminstone jag tacksam för, eftersom jag vantrivs i värme och sol men suktar efter lite hälsosam färg.

Jag är därför väldigt peppad på detta serum. Konsistensen är gel-aktigt, det doftar heller ingenting. Det är mjukt och behagligt svalkande. Men vänta, här är ytterligare en bonus: serumet innehåller dessutom naturligt vårdande ingredienser, så att det förvandlar ens vanliga hudvårdskräm eller foundation till en skräddarsydd after sun-produkt.

Brilliance.

Etiketter None

 • Antonia, 2:30 pm April 28, 2011:

  Har du något tips på solskydd med högre faktor för ansiktet som inte lämnar en fet hinna och ger en världens glansigaste ansikte?

 • Caroline Hainer, 3:07 pm April 28, 2011:

  Det har jag! Tricket är att kolla efter produkter för “oily skin”. Jag har botaniserat runt mycket och länge eftersom jag dels blir varm och svettig i ansiktet om sommaren, och dels avskyr hinnan du talar om. Slutligen har jag funnit min heliga graal – Laroche-Posay Anthelios Ultralight sunscreen fluid. Finns på Apoteken i Sverige numera, och med imponerande SPFs, som 45 och 60! Hurra!

  http://www.laroche-posay.us/_us/_en/Consumer/Catalog/ByType/Oily.aspx?

 • Elisabeth, 5:32 pm April 28, 2011:

  Men vad kostar den då!! Det är synd att Guerlains produkter är så otroligt dyra.. Tror mitt bronzingpuder gick på 500 kr..

 • challe, 5:46 pm April 28, 2011:

  Issey Miyakes sommardofter till herr?

 • challe, 5:47 pm April 28, 2011:

  oj fel inlägg haha! menade till tjejen som frågade efter syrliga dofter

 • Caroline Hainer, 9:23 pm April 28, 2011:

  Elisabeth, tyvärr så kostar det någonting ditåt, runt 500 kronor. Gah!

 • Caroline Hainer, 9:23 pm April 28, 2011:

  Men tack för påminnelsen, jag borde skriva ut priser oftare.

 • Det mest eleganta - Fifty Scents | Rodeo Magazine, 4:17 pm June 19, 2011:

  […] Jag tycker att Guerlain är ett sånt märke, till makeup sett. Det är inte typexemplet på ett bortglömt märke men nog ligger de lite i skymundan om man är på jakt efter, säg, ett läppstift? Deras parfymer, har med all rätt, gott renommé men deras makeup ska inte hamna i skymundan för den delen, tycker jag. Minst lika klassiskt eleganta produkter som Chanels, och med anor sedan 1828 då de började förse chica fransyskor från de högre klasserna med innovativa och toppkvalitativa produkter. De var till exempel först ut med terracottapudret, som de fortfarande gör med absolut bravur. Underbar formula, inte för glittrande, och med imponerande vackra komplement, som detta års serum i sommarens kanske vackraste pipflaska. […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen