Jazzhands

Syrligt?

Jag letar också efter en syrlig, fräschare vår/sommardoft. Men jag vill inte ha något som doftar av en enskild, specifik blomma, ingen vanilj och inga bär. Smultron och vilda jordgubbar hade i för sig varit alldeles underbart men hallon och “liknande bär” blir på tok för sött för in del.
Min favorit är Burberry The Beat EdT men tyvärr tycker jag att den kan bli lite, lite metallisk. Sedan tycker jag även väldigt mycket om Chanel Chance Eau Tendre men den blir lite väl söt tror jag.

Har du några tips/idéer?

 

Knepigt. Men spontant tänker jag att du skulle kunna botanisera bland Acqua di parmas dofter, eller Guerlains Allegoria-serie, där man fokuserat på en blomma eller en frukt (till exempel fikon, som är himmelsk). Jag upplever dem inte som för söta.

Calvin Kleins Ck One Summer är ute nu, doftar mycket citrus men har något fylligt och bärigt i sig också. Snarare exotiska sommarfrukter och läskande bär, än murriga höstbär som man gör paj på. Har det där syrliga du efterfrågar.

Prova också klassikern Gucci Rush. För skojs skull.

Etiketter: , , ,

  • lisa, 3:45 pm April 28, 2011:

    Hej Caroline! Min kommentar har tyvärr inget med ditt fina inlägga att göra. Jag måste bara få säga här att jag idag såg dig på Rodebjers utförsäljning. Det måste ha varit du. Och jag var på vippen att gå fram och säga tack för fina bloggar (har följt jazzhands ett bra tag också). Men så kändes det plötsligt töntigt och sånt som tonåringar gör så det blev inget. Men nu ångrar jag lite. Hursom: uppskattar dina (väldigt olika till karaktären) bloggar mycket! Du såg också såklart mycket snygg ut, som en skönhetsbloggare bör. (och väldigt lik sofia coppola).

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen