Jazzhands

Du vet att det är sant

Film-Björn brukar skriva på sin blogg (en favorit för övrigt) att han får kvitton oftare när han har kavaj. Och att folk oftare frågar om vägen.
Jag tycker folk håller upp dörren mer när jag har scarf. Nu, i och med skinnpajens inträde i mitt liv, så upplever jag ännu en dimension i människans komplexa sinne – folk nickar oftare åt mig.

Skinnpaj ÄR en nick på stan. Unga män i träningsoverallsjacka nickar. Mäklarsnubbe ler och nickar. Inte så många tjejer nickar, mest killar. De ler på ett “välkommen in i klubben”-sätt och ger mig en lätt nick.

Går man automatiskt som John Travolta i Grease när man har skinnpaj? Det kanske man gör, och nickar omedvetet. För mig veterligen har jag inte nickat till en endaste människa idag men har fått mottaga en handfull nickar själv. Kan vi prata om det här?

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen