Jazzhands

Livets lotteri

När Gud stänger en dörr öppnar han ett fönster.
Eller, när Gud stänger en dörr öppnar han en behå, som Roger Sterling säger i Mad Men.

Som frilansare är man helt livegen, det vet vi alla vid det här laget. Det betyder att man tappar arbete och arbetsgivare till höger och vänster. Cinema lägger ned, vilket betyder att jag är filmkritiker up for grabs, will review for food och så vidare. Men samtidigt får jag höra att mina tjänster är önskade i Göteborg under filmfestivalveckan och i fredags var jag på en intervju för ett eventuellt halvtidsjobb.

Jag är, som Alfred E Neuman, inte särskilt oroad. Och idag ska jag dessutom på galapremiären av Sherlock Holmes så vad har jag för anledning att tjura?

Svar: ingen.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen