Jazzhands

Stammisvinnaren

Jag och A löste förresten korsord tillsammans på stammiskrogen där söders charmigaste servitör jobbar. Han (ögon som smalnar när han ler, luggen som faller i pannan) går förbi och frågar “Vem vinner?”.

Jag säger att vi löser korsord.
Ja, men vem vinner då, undrar han.

Väljer att tolka hans användning av verbet “vinna” som att han syftar på vem som “vinner” i allmänhet. Vem som är vinnaren här i livet. Jag tänker efter en sekund och bestämmer mig för att det är jag.

Jag, säger jag och rätar på mig. Jag vinner.

Etiketter None

  • Lotta Losten, 12:30 pm December 15, 2011:

    Haha! Så fint!
    Min sambo brukar utse mig som vinnaren lite titt som tätt i vardagen. Till exempel i matkön på ICA. Då lyfter han min ena arm högt upp i luften i en krystad segergest och säger “Det är DU som är vinnaren!” Jag brukar ofta, modest som jag är, dra ner armen och säga “nä, idag är det inte jag som är vinnaren”.

  • Jazzhands, 1:07 pm December 15, 2011:

    Din sambo ska ha pris.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen