Jazzhands

Backlash

Drar till gymmet igen. Springer igen. Det går inte alls bra, jag blir trött och yr och klarar inte ens en halvtimme. Kanske beror det på att jag inte åt någon frukost innan jag drog dit. Inte lunch heller för den delen, så visst, det kan finnas en logisk förklaring. Däremot hittar jag inget som kan förklara denna oerhörda trötthet. Släpar mig ut ur gymmet, armbågar mig fram bland reafryntliga människor i Skrapan och däckar sedan ihop ännu en gång hemma. Ont i hjärtat, ont i bröstet, ont överallt. Försvinn otäcka värk, försvinn.

Etiketter None

  • victoria, 5:19 pm December 27, 2011:

    man blir trött av sorg o lessamhet… men lessamheten o sorgen o tröttheten går över med tiden. och med att du är snäll mot dig själv, döm dig inte så hårt för att du sörjer, det är okey jag lovar. kram på dig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen