Jazzhands

Stuff human people like

Gör ett nördtest på nätet och får reda på att jag är så mycket människa man kan vara. Till och med i fantasivärldar där jag kan vara vad som helst är jag människa.
Det är okej för mig, om än lite tråkigt. Jag har ju ändå alltid hatat sci-fi lite grann och föraktat simpla människor som uppskattar det så det är – jag upprepar -  heeelt okej för mig.

Har på senare år dock lärt mig vara mer accepterande mot fantasy, men vägrar att ens befatta mig med “alternativa världar” och framtidsdytopier. Så det är kanske inte så konstigt att jag blir “människa” och inte cyborg eller rymdmonster i ett test på Internet.

Dock vill jag påpeka med stolthet i rösten att Internet anser att jag är en Night Watch. Nu är det kanske det tristaste man kan vara – stå och vakta en mur på livstid, i evig vinter, men det betyder att jag är Jon Snows framtida fru och det uppskattar jag. Även om det endast kan ske i en alternativ fantasivärld. IRONI!!!!

Etiketter None

  • Lotta Losten, 11:17 am January 2, 2012:

    Men åh vad hemskt! Du är Weeping Angel i Doctor Who! Din onding!

  • Jazzhands, 1:55 pm January 2, 2012:

    What can I say…?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen