Jazzhands

Fotbollar och medicin

hainer
För det första är jag solbränd vilket är ungefär som att se en enhörning. Händer aldrig. Är för blek och ogillar sol för mycket.
För det andra bytte jag ju mediciner för ett tag sedan, efter att jag inte stod ut med att gå upp mer i vikt av ingen anledning alls förutom kemisk. Och de nya funkar bra. Ingen trötthet som vid tidigare sort. Inga extrakilon så fort man ens går på ICA. Men hyfsat ointresserad av dudes och relationer vilket jag ser som en positiv biverkning. Är numera helt asexuell. Jag är Morrissey. Säkert har min USA-vistelse också med detta att göra, jag uppskattar ensamheten många gånger när jag är här och utforskar.
Men vad skönt det känns att inte hålla på och tolka sms och känna efter i magen och allt jobb man måste lägga ned för att ens hålla sig normal.
Jag fortsätter sms:a med fotbollskillen bara, vi snackar om Halloween och om Malmö FF (som jag ju vet så mycket om…) och det är lugnt. Bra nivå. Inget flirtigt, bara trevligt, uppskattande och utforskande. Gud, så avslappnade.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen