Jazzhands

Dolce Vita


Såg The American med George Clooney. Aldrig har jag sett en bättre reklamfilm för prostitution. Det är en grej alla borde prova någon gång, så vitt jag förstår. Mindblowing! Träffar man bara rätt slinka så kan hela livet förändras, till det bättre. Billigare och framför allt mer njutbart än ett besök hos terapeuten för att komma tillrätta med sina problem. Hookers och deras VARMA HJÄRTAN och KÄNSLIGA SINNEN! Fria i själen är vad de är. Och ingen kan komma och säga att de inte valt sitt yrke själva. Gillar man inte de man gör skulle man ju sluta?

Man blir inte så lite sugen på att åka till Abruzzerna och köpa sexuella tjänster. Jag bokar en sexresa i detta nu. Vem hänger på?

Men så är regissören holländare också. De har en annan syn på det där med att köpa kroppar i Nederländerna. Mer öppen, vidsynt. Så som EU var menat att vara.

Etiketter None

 • Flemming, 3:21 pm September 3, 2010:

  Jasså det är en sån rulle? Jag kommer ihåg när Pretty Woman var som störst och de intervjuade en polis i Los Angeles med anledning av detta: “Vi har sett en effekt av Pretty Woman, den har fått en massa småflickor att tro att de kan få sin lycka gjord genom att suga kuk på Sunset Boulevard.” George får väl så tävla med Richard om vem som har störst genomslag inom prostitutionsbranschen.

 • Flemming, 3:21 pm September 3, 2010:

  Jasså det är en sån rulle? Jag kommer ihåg när Pretty Woman var som störst och de intervjuade en polis i Los Angeles med anledning av detta: “Vi har sett en effekt av Pretty Woman, den har fått en massa småflickor att tro att de kan få sin lycka gjord genom att suga kuk på Sunset Boulevard.” George får väl så tävla med Richard om vem som har störst genomslag inom prostitutionsbranschen.

 • Jazzhands, 6:01 pm September 3, 2010:

  Gud ja, slinkan har ingen bh. Varför stänga in det som är naturligt?
  När de har picnic vid en liten sjö tar hon av sig allt, hoppar i och ropar på George, som vore hon Anita Ekberg i Fontana Di Trevi.

  Vad som är intressant är att George spelar någon slags hitman som flyr till den minsta italienska byn någonsin, får rådet att ligga lågt och inte tala med nån – råd han följer – men framför allt inte bli vän med någon. Goda råd allihop, och George följer dem. Med ett undantag – han går till denna lilla bys bordell. Vissa behov kan man ju liksom inte göra avkall på även om man är på flykt undan sitt liv, liksom, och bestämt sig för att gå under jorden.

 • Jazzhands, 6:01 pm September 3, 2010:

  Gud ja, slinkan har ingen bh. Varför stänga in det som är naturligt?
  När de har picnic vid en liten sjö tar hon av sig allt, hoppar i och ropar på George, som vore hon Anita Ekberg i Fontana Di Trevi.

  Vad som är intressant är att George spelar någon slags hitman som flyr till den minsta italienska byn någonsin, får rådet att ligga lågt och inte tala med nån – råd han följer – men framför allt inte bli vän med någon. Goda råd allihop, och George följer dem. Med ett undantag – han går till denna lilla bys bordell. Vissa behov kan man ju liksom inte göra avkall på även om man är på flykt undan sitt liv, liksom, och bestämt sig för att gå under jorden.

 • Flemming, 9:18 pm September 4, 2010:

  En man har alltid rätt att dra på en hora! Det är något att stå upp för och att göra skojiga/mysiga/romantiska filmer runt.

 • Flemming, 9:18 pm September 4, 2010:

  En man har alltid rätt att dra på en hora! Det är något att stå upp för och att göra skojiga/mysiga/romantiska filmer runt.

 • Lotta Losten, 10:45 pm September 5, 2010:

  Det är spännande hur den har fått finfint betyg på imdb. När det handlar om sexism är det som om folk är så vana vid det i film att man liksom inte bryr sig, man märker det inte ens. Om filmen är snygg så räcker det.

 • Lotta Losten, 10:45 pm September 5, 2010:

  Det är spännande hur den har fått finfint betyg på imdb. När det handlar om sexism är det som om folk är så vana vid det i film att man liksom inte bryr sig, man märker det inte ens. Om filmen är snygg så räcker det.

 • Caroline, 2:05 pm September 6, 2010:

  Eller om George Clooney är med?
  Jag tycker den var usel. Och uppvisade det ruttnaste kvinnoporträttet sedan [valfri Oliver Stone-film].

 • Caroline, 2:05 pm September 6, 2010:

  Eller om George Clooney är med?
  Jag tycker den var usel. Och uppvisade det ruttnaste kvinnoporträttet sedan [valfri Oliver Stone-film].

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen