Jazzhands

Trivsel

Det står två fryntliga gubbar i mitt kök. De ska lägga nytt golv där. De refererar till mina skålar på en stringhylla som “finservisen”. De är glada. Jag gillar dem.
“Jaså, vad skriver du om då?”
“Film och sånt. Lite tv”.
“Jaså…åker du ned till Cannes och grejor?”

Jag jobbar på bättre med dem i köket. Nyss pratade de om en tjej som hade tatuerat stjärnor på överkroppen, och att en kollega gav henne numret på en servett och hon ringde upp!

Etiketter None

 • Johan, 4:14 pm September 10, 2010:

  Golvläggare! Vad heter firman? Jag är i skriande behov av en golvläggare just nu.

 • Johan, 4:14 pm September 10, 2010:

  Golvläggare! Vad heter firman? Jag är i skriande behov av en golvläggare just nu.

 • Jazzhands, 7:29 pm September 11, 2010:

  Sandbergs golv och interiör! Tel. 08-749 60 93. Trevliga och duktiga farbröder. Ber dock att få flagga för att jag alltså bor i en hyresrätt och inte en bostadsrätt, så jag vet inte vad de tar för golvläggning och så vidare för “privata” kunder.

 • Jazzhands, 7:29 pm September 11, 2010:

  Sandbergs golv och interiör! Tel. 08-749 60 93. Trevliga och duktiga farbröder. Ber dock att få flagga för att jag alltså bor i en hyresrätt och inte en bostadsrätt, så jag vet inte vad de tar för golvläggning och så vidare för “privata” kunder.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen