Jazzhands

Sökes: Feeling

Jag behöver feeling idag. Eller heter det flow?
Reklammänniskor kan ibland tala om flow.
Jag behöver flow.

Jag ska skriva en grej om mode. (Det är osannolikt vilka ämnen jag sägs kunna bevaka. Roligast: när jag blev tillfrågad att lista de bästa skivorna. Ett ytterst roligt skämt. Jag tackade nej av ren hänsyn till läsarna).

Nå. Jag ska skriva en grej. En lång grej som ska vara klar i morgon. Men jag äter 88:an och svettas över en tvättid istället. Jag funderar på hundnamn, hittar en skön kontaktannons i tidningen som jag klipper ut: “Man, 72 söker man. Hör gärna av dig”. Ingenting mer. Lite grisen i säcken kan jag tycka?
Oklart varför det roar mig.

Feeling, var är du.

Jag surfar “inspiration” men hamnar bara på gulliga bilder av hundvalpar istället. Gah!
Tillbaka till Word-dokumentet. Varför får jag ADD när jag ska jobba?

Etiketter None

 • Flemming, 11:21 am September 14, 2010:

  Zen-mästaren sade: Det gäller att ha känsla för feeling.
  http://pics.domdummaste.net/DD_mp3s/Dom_Dummaste_Kansla_For_F.mp3

 • Flemming, 11:21 am September 14, 2010:

  Zen-mästaren sade: Det gäller att ha känsla för feeling.
  http://pics.domdummaste.net/DD_mp3s/Dom_Dummaste_Kansla_For_F.mp3

 • josefine, 12:03 pm September 14, 2010:

  Jag samlar på kontaktannonser. Har flera roliga på temat “Kortfattat”. “Man söker man, från Stockholm eller andra städer” är en favorit. Min allra bästa är dock “Smal tjej sökes för eventuellt förhållande”. EVENTUELLT förhållande!

 • josefine, 12:03 pm September 14, 2010:

  Jag samlar på kontaktannonser. Har flera roliga på temat “Kortfattat”. “Man söker man, från Stockholm eller andra städer” är en favorit. Min allra bästa är dock “Smal tjej sökes för eventuellt förhållande”. EVENTUELLT förhållande!

 • Jazzhands, 1:27 pm September 14, 2010:

  Man måste nästan göra det. Samla på kontaktannonser alltså.

 • Jazzhands, 1:27 pm September 14, 2010:

  Man måste nästan göra det. Samla på kontaktannonser alltså.

 • josefine, 2:22 pm September 14, 2010:

  Ska man samla på nåt så är det faktiskt det.

  ‎”Jag är en aktiv musiker. Jag har gjort så många låtar att jag faktiskt inte vet hur många jag gjort. Jag lirar elgitarr, har ett eget företag, bolag. Jag söker en skärpt tjej från Valberg eller Halmstad”.

 • josefine, 2:22 pm September 14, 2010:

  Ska man samla på nåt så är det faktiskt det.

  ‎”Jag är en aktiv musiker. Jag har gjort så många låtar att jag faktiskt inte vet hur många jag gjort. Jag lirar elgitarr, har ett eget företag, bolag. Jag söker en skärpt tjej från Valberg eller Halmstad”.

 • Jazzhands, 2:45 pm September 14, 2010:

  “Jag söker en tuff man, gärna intern eller fd kriminell”. Såg den för två veckor sedan ungefär. I DN.

 • Jazzhands, 2:45 pm September 14, 2010:

  “Jag söker en tuff man, gärna intern eller fd kriminell”. Såg den för två veckor sedan ungefär. I DN.

 • Jessica, 4:54 pm September 15, 2010:

  Den som gillar bisarra kontaktannonser kommer att älska the classifieds i London Review of Books. (Japp, de finns på nätet) Några av de bästa samlades i bokform för några år sen. En av mina favoriter är: “Love is strange. Wait till you see my feet.”

  En annan som inte är dum är “They call me naughty Lola. Run of the mill bearded phycisist.”

  Två Svenska favoriter är en som min far hävdar är dagsens sanning och som sattes in någon lokaltidning i Gävletrakten av en arbetskamrat till honom under tidigt åttiotal: “Äktenskap mot annonskostnad. Intressen: armering och bingo.”

  Makens favorit fanns i Fantomen där någon sökte en brevvän och listade som intressen “Knivar, mopeder och LSD”.

 • Jessica, 4:54 pm September 15, 2010:

  Den som gillar bisarra kontaktannonser kommer att älska the classifieds i London Review of Books. (Japp, de finns på nätet) Några av de bästa samlades i bokform för några år sen. En av mina favoriter är: “Love is strange. Wait till you see my feet.”

  En annan som inte är dum är “They call me naughty Lola. Run of the mill bearded phycisist.”

  Två Svenska favoriter är en som min far hävdar är dagsens sanning och som sattes in någon lokaltidning i Gävletrakten av en arbetskamrat till honom under tidigt åttiotal: “Äktenskap mot annonskostnad. Intressen: armering och bingo.”

  Makens favorit fanns i Fantomen där någon sökte en brevvän och listade som intressen “Knivar, mopeder och LSD”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen