Jazzhands

Kvarleva

Går förbi sneakers’n’stuff. Ser två fyrtioåriga män därinne, tror dessvärre att de jobbar där. De har lite trivselmage, runda kinder. Och klär sig som om det fortfarande är 1997 och coolt med limited editions.

De har stickade mössor på bakhuvudet.
Och skägg.
Givetvis skägg.

Min mardröm är att bli en kvinnlig motsvarighet i en nära framtid.
Sorgsen kilar jag vidare hem.

Etiketter None

 • Flemming, 10:12 am October 1, 2010:

  Har ganska nyligen gett upp min egen 90-tals-Adidas-look, det slog mig plötsligt att när man är 30-nåt, och har ett kontorsarbete kopplat till industrin, så gäller följande. På jobbet: Piket och gubbskor (samtidigt avslappnat och välklätt). Ute: Skjorta och sneakers (välklätt med viss ungdomlig touch). Hemma: kan man fortfarande ha sin Adidas-look.

 • Flemming, 10:12 am October 1, 2010:

  Har ganska nyligen gett upp min egen 90-tals-Adidas-look, det slog mig plötsligt att när man är 30-nåt, och har ett kontorsarbete kopplat till industrin, så gäller följande. På jobbet: Piket och gubbskor (samtidigt avslappnat och välklätt). Ute: Skjorta och sneakers (välklätt med viss ungdomlig touch). Hemma: kan man fortfarande ha sin Adidas-look.

 • Jazzhands, 10:16 am October 1, 2010:

  Och i mindre orter i Sverige? Som jag förstår.
  Om abstinenser blir alltför stor så kan du alltid glida in på Sneakers’n’stuff och snacka, vad vet jag, Fila, med snubbarna där. Ah, the good ol’ days…

 • Jazzhands, 10:16 am October 1, 2010:

  Och i mindre orter i Sverige? Som jag förstår.
  Om abstinenser blir alltför stor så kan du alltid glida in på Sneakers’n’stuff och snacka, vad vet jag, Fila, med snubbarna där. Ah, the good ol’ days…

 • Flemming, 10:22 am October 1, 2010:

  Jag har ett par helt oanvända mint Fila-båtar från 90-talet. Jag köpte dem, men vågade aldrig ta dem på mig (de är riktigt stora). De står fortfarande och väntar på att 90-talet bokstavligen talat skall komma tillbaka. Jag skulle kunna visa upp dem för pengar (se men inte röra) på närmaste SnS-butik.

 • Flemming, 10:22 am October 1, 2010:

  Jag har ett par helt oanvända mint Fila-båtar från 90-talet. Jag köpte dem, men vågade aldrig ta dem på mig (de är riktigt stora). De står fortfarande och väntar på att 90-talet bokstavligen talat skall komma tillbaka. Jag skulle kunna visa upp dem för pengar (se men inte röra) på närmaste SnS-butik.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen