Jazzhands

Tills den dagen

relationship-status
Varje dag jag är supernöjd med mitt tillstånd på alla plan känns som en seger. Och jag tar tillvara på stunden, den är ju såklart temporär, precis som allting annat.
Jag skickar nåt meddelande till någon och sedan infinner sig den där “varför får jag inget svar”/”kom meddelandet fram verkligen?” och all annan bekant skit i känslogegget mellan nervositet och lätt förtvivlan.
Nej, säger jag. Nej. Jag orkar inte. Jag gör inte det. Det får vara bra. Och grejen är att det inte är en förlust, det är faktiskt helt okej för mig. Jag vinner på detta till och med – jag behåller lugnet.
Jag lägger ned det hela, jag har vänner och värme omkring mig. Jag har det jag behöver.

Etiketter None

 • Victoria, 7:47 pm October 19, 2015:

  https://youtu.be/0ywAW3gjF_w
  ❤

 • Jazzhands, 10:21 am October 20, 2015:

  Exakt!

 • Elin, 8:52 am October 26, 2015:

  Attans, min flört sedan en månad tillbaka blev plötsligt tyst några dagar och sen fick jag en förklaring som gick ut på att han får perioder av depression då han inte orkar kommunicera. Nu gjorde han ju det för han ville att jag skulle veta, men i min egocentrerade värld så har jag så svårt att fatta hur man inte kan sugas in i nyförälskelsen som vi ju uppenbart hade för tre dagar sen. Jag tar det liksom personligt, jag är inte tillräckligt lockande för att hålla det jobbiga borta. Men vad gör jag nu, ska jag bara avvakta eller berätta att jag blir ledsen? Man känner sig ju som den mest otacksamma människan i världen som bara “javisst du har en depression men kolla vad ledsen du gör mig då!”

 • Jazzhands, 9:33 am October 26, 2015:

  Elin, detta är ju både märkligt och bekymrande. EXAKT samma sak hände mig i somras. I mitt fall skulle jag ändå resa bort så det blev en naturlig paus/naturligt avslut. Men jag poängterade också att sjukdomen är ingen dealbreaker för mig och att man inte ÄR sin sjukdom. Man är inte sjuk jämt bara för att man har en sådan benägenhet. Och att medicin hjälper, det gäller att hitta rätt bara.

  http://www.jazzhands.se/?p=7637

  Men han var rätt bestämd i sin uppfattning om att dra sig tillbaka och klippa banden. Hör av dig om du vill, min mail finns under “kontakt”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen