Jazzhands

Jazzhands exclusive: Intervju med Hynek Pallas

hynekSvDs film- och teveman Hynek Pallas har ett intimt förhållande till teveserier. Så intimt att han med bestämdhet yttrat de bevingade orden “man lämnar inte en teveserie” .
Gör man inte, undrar Jazzhands.

Har du gjort slut med en teveserie någon gång?
– Nja. Det rinner oftast ut i sanden mer än det tar slut. Weeds och amerikanska Office är två serier som jag lämnade för ett par månader sedan trots att alla påstod att de fortfarande var utmärkta. Kanske var jag för upptagen för att ge dem den uppmärksamhet de krävde – eller så fanns inte den där kemin länge, den där som gjorde att jag i början så gärna satt med den varma laptopen i famnen och skrattade med Steve.

Hur gör man slut med en teveserie. När man liksom försökt, men relationen har slutat ge något?
– Jag ger få chanser. True Blood strök med helt efter två avsnitt. Det handlar kanske lite om att kväva saker i sin linda, innan man fastnar och måste gå i parterapi för att fixa säsong 2 fastän man har viktigare, intressantare och sexigare tv-serier att titta på.

Vilken teveserie är du mest kär i just nu?
– Jag avslutade Wire säsong 5 häromveckan. Det har varit ett långt och givande förhållande, men på slutet kändes det skönt att det snart är slut. För då är det ju en kärlek som kommer att avta långsamt och mysigt. En varm känsla i magen. Jag har faktiskt bara en serie pågående tv-relation just nu, och det är Breaking Bad. Jag tror inte jag är lika kär i Breaking Bad som jag ser fram emot att träffa Big Love igen. Och kanske framförallt Mad Men.  Jag tror att mitt hjärta krossades som hårdast när de la ner Huff.

Hur många chanser bör man ge en serie, generellt?
– Jag är säker på att jag kommer att återvända till Office någon gång. Weeds not so much. Svårt att säga, det beror på hur mycket annat man har. Jag dejtar sisådär en sju filmer i veckan också.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen