Jazzhands

Vad jag gjort idag? Njä, inget speciellt…

Potts

Så ni trodde jag var förutsägbar och elitistisk? Ni hade fel. Idag åkte jag in till NK, helt spontant, och såg Paul Potts framföra tre sånger på en liten, liten scen strax innanför ingången. En av låtarna var Memories från Cats, fast på italienska. Den tredje låten var Nessun Dorma. Folk grät.

Sen köpte jag en halsduk av ypperlig kvalitet, åt italienskt och åkte hem och sjöng Extremes fula 90-talsballad More than words till gitarrkomp. Sån är jag.

Etiketter None

 • sara, 4:08 am June 7, 2009:

  varför skulle någon tro att du var elitistisk? finns väl inget hos dig som tyder på det?

 • sara, 4:08 am June 7, 2009:

  varför skulle någon tro att du var elitistisk? finns väl inget hos dig som tyder på det?

 • Jazzhands, 2:17 pm June 7, 2009:

  Ã…h tack! Jag blir beskylld för både svennighet och snobbism med jämna mellanrum, vilket roar mig. Med mina senaste gig på DN och i och med att jag använder dyra köksknivar och bor i SoFo har “borglig” och “snobb” riktats mot mig som skällsord.

 • Jazzhands, 2:17 pm June 7, 2009:

  Ã…h tack! Jag blir beskylld för både svennighet och snobbism med jämna mellanrum, vilket roar mig. Med mina senaste gig på DN och i och med att jag använder dyra köksknivar och bor i SoFo har “borglig” och “snobb” riktats mot mig som skällsord.

 • sara, 6:32 pm June 7, 2009:

  kälkborgare är ju inte elitister, utan vanligt nya moderaterna-folkliga. =)

 • sara, 6:32 pm June 7, 2009:

  kälkborgare är ju inte elitister, utan vanligt nya moderaterna-folkliga. =)

 • Jazzhands, 11:17 pm June 7, 2009:

  Kälkborgare! Vilket fantastiskt ord! Och bara for the record så är jag inte borgerlig. På något vis. Förhoppningsvis inte elitistisk heller.

 • Jazzhands, 11:17 pm June 7, 2009:

  Kälkborgare! Vilket fantastiskt ord! Och bara for the record så är jag inte borgerlig. På något vis. Förhoppningsvis inte elitistisk heller.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen