Jazzhands

Skånezzzzzzzzz

Alltså, Skånefruar är det minst actionfyllda programmet som går just nu. “På Malmös finaste gata ska Nancy göra sig vacker…” och så tio minuter av att Nancy färgar ögonfransarna.
Zzzzzzz…..

Apropå sömnpiller, förresten, så såg jag La Danse. 95 kr och två och en halv timme jag aldrig får tillbaka igen. Jesus. En dokumentär utan storytelling, berättarröst, intervjuer eller huvudpersoner. Bara alldeles för långa scener av seniga människor i blå kroppsstrumpa som dansar modern dans.

Om man tycker att det är “fantastiskt vad folk kan göra med sina kroppar” är det säkert en utsökt film. Om man, som jag, inte begriper någonting av modern dans, är det ett misstag att sätta sig i salongen.
Okej att de där franska balettmänniskorna anstränger sina kroppar otroligt mycket, hela dagarna. Men att sitta i en biostol  i två och en halv timme är liksom ingen lek heller.

Etiketter None

  • ksth, 6:56 pm October 6, 2010:

    Tyvärr – det tycker jag verkligen – finns det ett ännu värre sömnpiller: Elvis i Glada Hudik som jag fylld av välvilja och intresse försöker följa på SVT. Men det är FÖR tråkigt, i gårdagens program trodde jag ändå att de skulle komma iväg någon gång till New York. Till slut fick jag ge upp. Det är för långsamt. Det händer ingenting.

  • ksth, 6:56 pm October 6, 2010:

    Tyvärr – det tycker jag verkligen – finns det ett ännu värre sömnpiller: Elvis i Glada Hudik som jag fylld av välvilja och intresse försöker följa på SVT. Men det är FÖR tråkigt, i gårdagens program trodde jag ändå att de skulle komma iväg någon gång till New York. Till slut fick jag ge upp. Det är för långsamt. Det händer ingenting.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen