Jazzhands

LURAD av MARKNADEN!

Höstkappan har hängt på en galge, prydligt på min tamburmajor (tamburmajor!) och väntat på att få användas. Det är för varmt fortfarande, har jag tänkt. Inte riktigt än.
Och idag fick vinterjackan komma fram. Tja höstkappa. Fuck höstkappa, det är ett plagg som inte existerar, ett försäljningsknep. Det finns sommarjacka och vinterjacka, that’s it.

Etiketter None

  • mikebike, 9:52 pm October 13, 2010:

    Hahaha. jag är exakt likadan. Köpte en ny höstjacka modell snygg rock. Har sparat på den vilket har resulterat i att jag använt den catvå ggr, och nu är det bitande iskyla så att jag måste köpa en vinterjacka istället. damn.

  • mikebike, 9:52 pm October 13, 2010:

    Hahaha. jag är exakt likadan. Köpte en ny höstjacka modell snygg rock. Har sparat på den vilket har resulterat i att jag använt den catvå ggr, och nu är det bitande iskyla så att jag måste köpa en vinterjacka istället. damn.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen