Jazzhands

Realityshow-filosofi

Är det någonsin möjligt att säga “Jag har bra humor”? Eller “Jag är rolig”.
På samma sätt som det egentligen borde vara omöjligt att säga “Jag är spontan och oförutsägbar”?

“Man måste komma ihåg att det här är en tävling”.

Nu ska jag skriva en essä på detta ämne för WS. Det är min plan för dagen. Samt göra, för att sedan bocka av, saker på min lista av karriärsteg. Jag måste ta mig i kragen nu, sluta vara anonym, spretig och medelmåttig. Kristin och jag (mest Kristin) har gjort en lista på hur jag ska lansera Caroline 4.0

De tidigare versionerna var okej, men inte topp. Caroline 2.0 fick sparken, skrev “fräcka” saker och försökte skratta bort saker. Caroline 3.0 var flottare, men 4.0 kommer att bli en revolution i smartness och design.

Etiketter None

 • annalin, 8:39 pm October 16, 2010:

  Menar du Kristin Lundell? Känner du henne? I så fall kan ni fundera på en nylansering av henne också. Jag saknar hennes blogg som fan, tycker att det är alldeles för glest mellan hennes texter (eller så läser jag helt jäkla fel medier..!)

 • annalin, 8:39 pm October 16, 2010:

  Menar du Kristin Lundell? Känner du henne? I så fall kan ni fundera på en nylansering av henne också. Jag saknar hennes blogg som fan, tycker att det är alldeles för glest mellan hennes texter (eller så läser jag helt jäkla fel medier..!)

 • Caroline, 11:18 am October 17, 2010:

  Jag menar Kristin Lundell, jag känner och älskar tösen och hon kommer aldrig till sin hela rätt längre, jag håller med. Det ska jag hälsa henne!

 • Caroline, 11:18 am October 17, 2010:

  Jag menar Kristin Lundell, jag känner och älskar tösen och hon kommer aldrig till sin hela rätt längre, jag håller med. Det ska jag hälsa henne!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen