Jazzhands

Tala ur skägget!

Det här med mumblecore, jag vet inte jag. Det känns för mycket hipster, det vill säga krystad och tillrättalagd avslappning.
Jag vill se flotta, bombastiska, påkostade filmer, gärna med imponerande kostym och scenografi. En film som är som ett fotoreportage i Vogue. Jag vill se Marie Antoinette, eller, för all del, Somewhere. Är trött på mumblecore och posörindie.

Ja, det är filmfestivaltider nu. Jag längtar efter en tjock, röd matta.

Etiketter None

 • Jessica, 2:46 pm October 18, 2010:

  Jag blev på dåligt humör på en annan sajt och kom fram till att det bästa sättet att ruska av mig det var att gå nånstans och säga nåt snällt.

  Din blogg gör mig glad.

  Se där. Nu känns det bättre. (Och nej, jag försöker inte ens låtsas som att den här övningen inte var för min egen skull, men det är ändå sant och det är också sant att det känns bättre nu.)

  Ja, och så håller jag med förstås. Jag hör dåligt ändå och när folk mumlar så blir läpprörelserna otydliga. Jag hade ett jävla göra att hänga med i The Wire. Till slut gav jag upp och väntade ut DVD-boxarna så jag kunde slå på textningen.

  Man kanske inte behöver ha diktion som Julia Caesar, men att vara begriplig nån gång ibland är väl inte för mycket begärt? Jag är helt för nollbudget, men skimpa aldrig på ljudet. Hör ni det presumtiva filmmakare? Inget förstör en filmupplevelse så mycket som dåligt ljud.

 • Jessica, 2:46 pm October 18, 2010:

  Jag blev på dåligt humör på en annan sajt och kom fram till att det bästa sättet att ruska av mig det var att gå nånstans och säga nåt snällt.

  Din blogg gör mig glad.

  Se där. Nu känns det bättre. (Och nej, jag försöker inte ens låtsas som att den här övningen inte var för min egen skull, men det är ändå sant och det är också sant att det känns bättre nu.)

  Ja, och så håller jag med förstås. Jag hör dåligt ändå och när folk mumlar så blir läpprörelserna otydliga. Jag hade ett jävla göra att hänga med i The Wire. Till slut gav jag upp och väntade ut DVD-boxarna så jag kunde slå på textningen.

  Man kanske inte behöver ha diktion som Julia Caesar, men att vara begriplig nån gång ibland är väl inte för mycket begärt? Jag är helt för nollbudget, men skimpa aldrig på ljudet. Hör ni det presumtiva filmmakare? Inget förstör en filmupplevelse så mycket som dåligt ljud.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen