Jazzhands

Problemet med Spotify

Michael Bublé, säger du herr Spotify?
Tja, varför inte, hur dåligt kan det vara?
Men för i…!
ARGH! Varför satte jag på det här?
Gud! Tryck på stop, stäng ned!
Nej, stäng inte ned hela programmet, bara den där satans Bublé!
Sluta sjung! Gud, bort.
Nu är jag på dåligt humör.
Den här dagen blev genast sämre och gråare. Och den var rätt otrevlig till att börja med.

Etiketter None

 • Flemming, 1:02 pm October 19, 2010:

  På nåt sätt är det en varudeklaration att han heter just Bublé. “Bublé” låter som en barpianist som har fått grammofon-kontrakt på ett stort bolag, en presentkartong billig choklad, eller ett schampoo marknadsförd av någon som är riktigt dum i huvudet.

 • Flemming, 1:02 pm October 19, 2010:

  På nåt sätt är det en varudeklaration att han heter just Bublé. “Bublé” låter som en barpianist som har fått grammofon-kontrakt på ett stort bolag, en presentkartong billig choklad, eller ett schampoo marknadsförd av någon som är riktigt dum i huvudet.

 • Jessica, 1:43 pm October 21, 2010:

  Själv har jag aldrig kommit förbi att när Britter uttalar hans numan låter det precis som “bubele” så jag har alltid föreställt mig honom som nåt slags gossopran i sjömanskostym.

 • Jessica, 1:43 pm October 21, 2010:

  Själv har jag aldrig kommit förbi att när Britter uttalar hans numan låter det precis som “bubele” så jag har alltid föreställt mig honom som nåt slags gossopran i sjömanskostym.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen