Jazzhands

Love strikes Hainer

Har som smått tagit upp boken igen. Nu är det bestämt, jag återgår till ursprungsidén och skriver en romcom i junketmiljö. Ursprungsidén alltså. “I dessa One Day-tider”, för att citera Klas Ekman.

Klas verkar skriva böcker med samma lätthet som en annan byter strumpor. Vi tog en lunch förra veckan och han frågade artigt hur de går med boken. Jag svarade trött att den ligger i frysen. Lär inte tinas upp det här året.

Klas frågade på. Jag berättade om kritiken den fått av insatt bokförlagsfolk. Klas åt sin köttfärslimpa och kom med lite kreativa förslag. “Skriv så här istället då”.

Huh!

Och “just like that”, som de säger i SATC, så fick jag skrivpeppen tillbaka. Nu har jag strukit halva boken, minst, rakt av, och ska kasta dit lite nya, färska grejor istället. Jag ska skriva in en mediasnubbe, som jag inte tänker namnge, som pratar hetsigt, hans andningar är som små miniflås. Jag ska skriva in bästa kyss-scenen of all times, och gärna också en “När skämt inte går hem”-scen från verkliga livet som jag gärna bearbetar på detta vis.

Just like that, som sagt. Just like that.

Etiketter None

 • Jonas, 4:38 pm October 26, 2010:

  Kör hårt!

 • Jonas, 4:38 pm October 26, 2010:

  Kör hårt!

 • Kristoffer, 3:11 pm October 27, 2010:

  Ja, ÄG!

 • Kristoffer, 3:11 pm October 27, 2010:

  Ja, ÄG!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen