Jazzhands

Ordet ingen kan säga fem gånger på raken!

Nu blir det festligheter! Helgen börjar nu!
Först filmfestivalstidningsfest! Längsta ordet!
Och i morgon besök hos kvacksalvaren! Ja!
Och sen visning av en film om en fet trubadur! Och jag som hatar trubadurer, tänk om jag lär mig något? Tänk om det är en ögonöppnare! Det vore spännande!
Hur jag lärde mig älska Hönan Agda.
Som när Jack Vreeswijk (tänker inte dubbelkolla stavning, jag är bohem) spontant tar fram guran hos Skavlan, och lirar Cecilia Lind, medan Hank von Helvete sjunger och Cajsa-Stina Åkerström sitter bredvid med slutna ögon och vaggar lite fram och tillbaka medan hon sjunger med!
Ja!

Etiketter None

 • Flemming, 11:29 am October 27, 2010:

  Jag brukade gilla Cornelis när jag var yngre. Nu har jag glömt varför.

 • Flemming, 11:29 am October 27, 2010:

  Jag brukade gilla Cornelis när jag var yngre. Nu har jag glömt varför.

 • Louise, 4:50 pm October 27, 2010:

  jag mindes dig från Chili, som jag läste för ett par år sedan när man kunde plocka med sig den hem gratis från JC. för någon månad sen kom jag ihåg att du hade en blogg, och jag mindes till och med vad den hette, så jag tog mig i kragen och letade upp den. jag läser time to time och hands down; jag älskar din blogg. jag älskar underfundigheten och ironin. jag vill ha den i bokform och ge bort i julklapp till folk jag tycker om, ungefär.

 • Louise, 4:50 pm October 27, 2010:

  jag mindes dig från Chili, som jag läste för ett par år sedan när man kunde plocka med sig den hem gratis från JC. för någon månad sen kom jag ihåg att du hade en blogg, och jag mindes till och med vad den hette, så jag tog mig i kragen och letade upp den. jag läser time to time och hands down; jag älskar din blogg. jag älskar underfundigheten och ironin. jag vill ha den i bokform och ge bort i julklapp till folk jag tycker om, ungefär.

 • Caroline, 7:39 pm October 27, 2010:

  Finaste!

 • Caroline, 7:39 pm October 27, 2010:

  Finaste!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen