Jazzhands

Dit pöbeln vägrar gå

Fick en överraskande insikt idag. Om man vill bort från pöbeln, slippa trängas, och istället handla sina vinterkläder ifred så ska man åka till Barkarby.
Jag trodde, och säkert många med mig, att det var precis tvärtom. Svenne härjar i Barkarby, där trängs man och hamnar i dragkamp om någon rosa piké av märket Boomerang innan man, förvirrad av rådande stämning, köper ett par mockabrallor på Marlboro Classics innan man får kämpa för livet för en plats på bussen tillbaka till pendeln.

Icke.

På Barkarby Outlet var idag inte en människa, förutom jag och Erika. Och visst fanns både Marlboro Classics och Boomerang representerade, men också hipstermärken som Hope och Acne. Inte en människa i sikte, vi hade hela den lilla outletbyn för oss själva. Detta förvånade mig.

Så – om man vill undvika kreti och pleti så är det svenneorkanens öga man ska söka sig till.
Omvänd psykologi? Förlegad världsbild?

Och på tal om förlegad världsbild, på Barkarby finns också Filippa K-outlet där dealen är “30% på ordinarie pris”. Det är väl ingen outlet-deal? Man vill ju ha förra säsongens osålda varor för halva priset, det är dealen!
Eller så är det samma sak här – omvänd svenneism. Man tror att vissa saker gäller i Barkarby, som att det är fullt av muppar i träningsoveraller och keps, men så är det precis tvärtom.

Insikt!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen