Jazzhands

’cause it keeps on dubblin’

Är i Dublin. Allt är bra utom de levande statyerna som håller låg internationell klass. De håller till längs Grafton Street. Det gjorde jag också idag innan jag var tvunget att dra mig tillbaka till hotellet för att jobba. Sorgligt med sant. Dock hittade jag ett fruktskål på rummet, med ett kort med mitt namn på, så det kändes ändå ok. Att shampon och tvålar och sånt är av märket “Pecksniff’s” känns också betryggande och trevligt.
Har försökt följa den där satans dieten så långt det är möjligt idag, vilket har funkat fram till middag som blev “vegetarisk curry”. Det lät bra och lite ris borde väl vara okej, tänkte jag, men fattade rätt snabbt att “curry” betyder grädde. Eller i alla fall nån misstänkt superkrämig form av kokosmjölk. Fail. Stod i alla fall emot scones till eftermiddagsteet vilket är första gången i mitt liv tror jag. Alltid nåt.
Nu: Riverdance och en vandring i U2s fotspår!
Nej, jag bara skoja.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 2:28 pm September 23, 2012:

    Sojabönor och kikärter som snacks (kräver salt förstås). Bra (och nyttigt väl?) hotelltröst.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen