Jazzhands

Tack för maten, krossa faten

Jag bröt ju några rejäla dietregler på Irland, värst var den dagen då vi fick bröd till frukost (okej, fine, tänkte jag och tog en skiva av det mörkaste bröd jag hittade) sen mackor till lunch och sen scones till teet (svart te, givetvis). Då stod jag ändå emot chokladtårta och morotskaka som serverades vid samma tillfälle.

Straffet kom ju på en gång. Kände mig aningen illamående, men det kan ju lika gärna bero på sockret eller på att jag hade gått i flera timmar dagen innan eller att good ol’ magen nu är rejält förvirrad, vad vet jag.

Två dagar i rad åt jag också dessert efter att ha dodgat vinet och Guinnessen och brödet. Det tar banne mig både tid och ork att säga nej! (…som flickan sa).

Och nu tar jag därför tillfället i akt och tackar er läsarvänner därute (Jessica, din klippa!) för engagemang och infobombning i detta ändå ganska trista ämne. Tack. Jag ska på uppföljning hos dietisten om typ två veckor, nu har jag massor av frågor att ställa. Den första handlar om svart te…

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 8:51 am September 27, 2012:

    Inte ens vin?

  • Jazzhands, 4:21 pm September 27, 2012:

    Inte ens vin.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen