Jazzhands

Osämja

bam
Tar ut hamstern för att gosa lite med honom. Han är okej med det en kort liten stund men sedan börjar han snurra runt, krångla sig ur min hand och uppföra sig allmänt otåligt och tjurigt. Känns som när jobbiga och griniga småbarn gör allt de kan för att åla sig ur ens kärleksfulla grepp.
Han smiter, rullar runt och när jag får tag i honom biter han mig. Brat! Jag kastar ned honom i buren igen och vi stirrar på varann. Sedan vänder han ryggen mot mig och knallar demonstrativt in i sitt hus och vägrar komma ut.
“Be honom om ursäkt nu”, skriver fotbollskillen.
“Det var han som började!”, skriver jag, blänger på hamsterns hus och går ut.

Nu har det gått ett dygn och det är fortfarande dålig stämning i lägenheten.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen