Jazzhands

Ny resa, gammalt mål

riviera-train-m
Såååå…..jag åker till kusten i morgon igen. Tillbaka till honom. Han hämtar mig vid stationen, droppar av mig hemma och går till jobbet igen. Precis som förra gången. Jag har lovat att laga middag, något jag gärna gör. Skickade en inköpslista igår, han ska handla idag efter jobbet.
Det känns annorlunda den här gången. Både lugnare och mer nervöst på samma gång. Är det nu vi måste prata? Måste vi prata alls? Om vad som händer, menar jag. Det är ju troligtvis sista gången vi ses innan jag reser tillbaka till Sverige.
Detta gör mig nervös.
Samtidigt är det mycket annat som gör mig lugn. Vi hörs fortfarande varje dag, vi retas och gör upp planer för helgen om vartannat. Det känns lätt. Fortfarande lätt.
Vilket också gör att jag känner att vi kanske inte behöver prata, vi kanske bara kan fortsätta ha det lätt. Konstatera att det är roligt att ses och höras och vi fortsätter med det utan några större definitioner?
Jag hoppas på det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen