Jazzhands

Andra omgången

slo
Det känns som om det var länge sedan du var här men samtidigt gör det inte det alls.
Sa han.
Och jag tror jag fattade vad han menade.

Så mycket som känns bekant, jag vet vilket skåp jag ska öppna för att ta fram tekoppen. Jag vet vilken gata caféet jag gillar ligger på. Han lämnar mig hemma, ger mig extranyckeln och drar till jobbet. Vi hörs några minuter senare. Det är som det är och ska vara.
Jag förbereder middagen, han jobbar sent, vi lagar ihop den tillsammans sedan när han kommer hem och äter medan vi kollar på amerikanska Gifta vid första ögonkastet. När jag ligger bredvid honom i sängen minns jag att det var ju det här, det var ju den här känslan. Just det. Den.

Etiketter None

  • m, 11:02 am February 12, 2016:

    ååååååh!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen