Jazzhands

Hemma!

scout
Har hittat det. Mitt hörn i staden. Ett cafe med bra te, perfekta (alltså verkligen perfekta) pain au chocolate. Och milkshake på menyn. Plus att mandelcroissanterna ser sjukt lovande ut.
Hittade det på en sidogata och kände okej, bra. Staden är söt och rar och allt men jag har inte hittat en hörna ännu, ett ställe som jag förknippar med staden och dit jag längtar efter att gå. Nu har jag det. Dessutom heter stället Scout vilket alltid varit namnet på min framtida hund. Plus att de säljer sweatshirts och vackra kort. Och jag utmanar alla att hitta någon som äger (och använder) fler sweatshirts och vackra kort än jag gör. Hela garderoben full – av både sweatshirts och vackra kort.
Jag gillar detta. Jag hittade mitt hörn. Nu har jag flera anledningar att kunna känna mig hemma här i staden. Och jag hittade det på egen hand, fotbollskillen har inte hört talas om stället. Men så dricker han varken te eller kaffe också.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen