Jazzhands

Helgens sista suck

paj
Bara några hundra meter bort dog James Dean i en bilolycka. Någon Dean-frälst japan köpte marken och nu står en diner där. Den är rätt charmig men också rätt så ful. Jag hade hoppats att de hade lite sköna grejer där till salu men det var bara James Dean-vykort, fula James Dean-klockor och registreringsplåtar.
Men de hade god paj. Så pass god att vi stannade där på både ditvägen och tillbakavägen. Dinern ligger lite mitt emellan kuststaden och Fresno där fotbollskillens familj bor. Vi var där över helgen. Gick på zoo med hans syster och hennes kids. Åt på italiensk restaurang med hans mamma. Tog det lugnt, kollade på teve och somnade i soffan. Såg Deadpool som var otippat våldsam och otippat rolig, vissa skämt skrattar jag åt fortfarande.
Nu är vi tillbaka igen. Det som känns hemma. Tog en lur på sängen, satte väckarklockan på en halvtimme. Tvättid, bakar alla hjärtans dag-kakor. Han frågar “Vad ska vi kolla på ikväll?” och sen pratar vi om att vi måste försöka hitta en ny tv-serie vi kan se tillsammans och som vi kan kolla på samtidigt när vi är ifrån varandra.
Det är en realitet. En verklighet.

Etiketter None

  • Lotta Losten, 3:46 am February 15, 2016:

    Ja! Deadpool! Skrattar fortfarande åt T-Rex-skämtet. SÃ… roligt!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen