Jazzhands

Ett så vackert regn

hike
Det var mulet igår och himlen såg överraskande tung ut. Vi hade pratat om att hajka tidigare men inte gjort det. Jag hade till och med packat sneakers och gympabrallor för den eventualiteten. Han var ledig igår – visade det sig – och föreslog en hajk trots risken för regn. Det var helt rätt beslut trots – eller tack vare – det lätta regnet som började falla redan när vi var nere vid bergets fot.
Vi mötte två personer på vägen upp men i övrigt var vi helt ensamma. Landskapet och de andra kullarna som ramar in staden var magiskt suddiga och lummiga i regnet. Jag såg dimma rulla ned från de andra bergstopparna.
Det tog oss nog lite mer än en timme att klättra till toppen där vi satte oss ned på en bänk som det stod END OF TRAIL på. Det regnade smått och det var jag glad för eftersom det svalkade och man slapp se så svettig ut. Sen åkte vi till en djuraffär och kollade på hamstrar och chinchilla. De hade en kameleont där också, i en alldeles för liten bur. Jag hoppas att någon köper den snart.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen