Jazzhands

Den amerikanska upplevelsen

bio
Först pizza sedan bio. Från ingenstans sa han att han kommer att sakna mig när jag drar. Vi åt pizza vid tillfället. Han sa att vi kanske skulle prata om det nu, och han frågade när det skulle passa för honom att komma och hälsa på mig. Ingenting lugnar mig så mycket som Konkreta Planer så detta gjorde mig varm. Jag föreslog slutet av april.
Och kvällen kändes som en amerikansk romantisk komedi igen. Skräckfilm (The Witch) som inte var särskilt läskig alls, handhållning och jag lånade hans jacka för att jag var kall. Den var alldeles, alldeles jättestor. Och som om en scenograf kallats in så var himlen vackert djupblå och full av stjärnor.

Etiketter None

 • En tant, 9:05 pm February 21, 2016:

  I rest my case. Precis så där är det med bra krabater, de behöver tid och känna sig trygga. Ingen kärlekshistoria mellan två går i exakt samma takt. Glad för din skull.

 • Jazzhands, 9:27 pm February 21, 2016:

  Tack kära, kloka tant! Jag är benägen att hålla med.

 • Victoria, 10:07 pm February 21, 2016:

  *springer som Rocky och höjer den knutna näven mot skyn*

 • Jazzhands, 10:16 pm February 21, 2016:

  Dear Victoria, jag är så glad över att ha dig i min hejarklack.

 • Maria, 6:48 am February 22, 2016:

  Vill gärna också räknas in i din hejarklack om det går bra? Det här är så fint att läsa 🙂 Kram!

 • Victoria, 11:55 am February 23, 2016:

  …och förresten, sjäv ägnade jag morgonen åt att hyperventilera och princip göra slut (fastän det knappt har börjat) för att jag inte var HELT säker på att vi ska ses på fredag, sen stannade jag, andades och frågade honom helt enkelt på messenger “har vi dejt på fredag eller?” Han svarade “jäpp”. Så…. många nävar i luften nu 🙂

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen