Jazzhands

Vi säger hej då men inte adjö

reservoir
Det skulle bli sol idag men just nu är himlen grå och tung. Solen ser ut att vara långt borta. Kanske lika bra, denna sista dag i LA. För den här gången.
Vemodet har inte kickat in ännu men så steg jag också upp ur sängen för bara någon timme sedan.
Idag planerar jag att göra ingenting. Jag hade tänkt gå runt i solen, planlöst. Dricka kopiösa mängder matcha green tea latte (min nya böjelse). Men med det här nya vädret blir det kanske mer ett kryssande mellan butiker. Fast det är farligt, spontanköp i resedesperation har visat sig inträffa förr.
Nå.
Såg Oscars igår, skrev om det på Kulturnyheternas webb. Packade. Skrev to do-listor. Fantiserade och drömde om kommande månader. Och arkiverade, i hjärtat, bilderna i mitt minne av de soliga dagarna på kusten och hans leende när vinden rufsade fram en lock i pannan.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen